Доставка

Информация за доставка

Доставката се извършва чрез куриерските услути на ЕКОНТ.

Методи на доставка:
- Стандартна / Standard / - БЕЗПЛАТНА доставка в срок до 7 работни дни.
- Експресна / Express /         - цена 50 лв. със срок до 3 работни дни.

В сроковете е вкючено и времето, необходимо ни да подготвим/изработим продукта по вашите заявени опции.

Често задавани въпроси

Колко струва доставката на продуктите от сайта?
БЕЗПЛАТНА доставка за продуктите от онлайн-магазина на Студио S за срок до 7 работни дни. Експресната доставка /до 3 работни дни/ струва 50 лв., в която цена влиза и експресната подготовка на продукта за изпращане.

Искам да поръчам нещо от е-магазина на Studios-art.com . След колко време ще получа доставката си?
Всички СТАНДАРТНИ поръчки, постъпили в рамките на работния ден между 09:00 сутринта и 17:00 вечерта (10:30 – 18:00 през уикенда) се обработват на същия ден и биват доставени максимум до 7 работни дни. В неделя не се извършват доставки. В тези максимум 7 работни дни са включени и дните, които са необходими да се изработи поръчания от вас продукт със заявените от вас характеристики. За ЕКСПРЕСНИТЕ поръчки това време е до 3 работни дни.

Потвърждаване на поръчката от наш служител:
След постъпване на поръчка наш служител ще се обади на посочения телефон, за да потвърди адреса за доставка и поръчаните продукти и количества. Поръчки, постъпили след края на работното време, или по време на официални празници, се обработват на следващия работен ден.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера при доставка?
Да, поръчката може да бъде заплатена на куриера в брой при доставка. При създаване на поръчка изберете вид плащане При доставка.

Избрал съм При доставка като вид на плащане. Колко пари трябва да платя, когато куриерът достави избраните продукти?
Всички цени, показани на сайта, са крайни. Трябва да платите цената на продукта/ите и цената на доставката, които виждате на сайта при правене на поръчката и които също така ще получите в информационно писмо на посочения от вас имейл адрес.

Кой извършва доставките до посочения от мен адрес?
Поръчките за територията на София и страната се извършват от куриери на ЕКОНТ.

new nike football boots 2012 2017 - 002 - Nike Air Max 270 ESS Ανδρικά Παπούτσια Γκρι / Λευκό DM2462 | Off-White x Air Jordan 1 NRG UNC The Ten — Resist Game